Aktiviteter i området

Skolefodbold

Løbeklub

Skolefodbold

 

 

Besøg DBUs hjemmeside

 

HF 2000

Skolefodbold

Løbeklub

Tag med ud og løb i vores dejlige område.

Kontakt Jacob Holm Madsen. Foreningen er tilsluttet DGI. Foreningen optager både aktive og passive medlemmer. Aktive medlemmer forventes enten at være aktivt idrætsudøvende i foreningen. Aktive medlemmer opkræves et årligt kontingent som fastsættes på generalforsamlingen. Passivt medlemskab kræver ikke aktiv deltagelse i foreningens arbejde, men er betinget af betaling af start indskud på minimum kr. 150,- per enkelt medlem eller kr. 300,- for husstandsmedlemskab. Der er ingen fast kontingent for passive medlemmer.

 

facebook

facebook gruppe

 

For beboere i Ubberød og Brådebæk ved Hørsholm i Nordsjælland. Formålet er at socialisere, lave arrangementer f.eks. løbegrupper eller andre slags fritidsgrupper.

 

Kig forbi!

Mountainbike

Mountainbike

 

Rude Skov er een af Danmarks dejligste steder at køre på mountainbike. Du må gerne køre på mountainbike på brede stier og skovveje, men ikke i skovbunden og ned ad skrænter eller på stendiger og gravhøje. Cykling på disse steder ødelægger nemlig skovbunden, skrænterne og fortidsminderne. Undgå også at køre på de markerede vandreturs-stier (de er markeret med gule pletter).

 

Mountainbike-ruten i Rude Skov og Geelsskov Hvis du vil udfolde dig "cross country", skulle du prøve mountainbike-ruten i Rude Skov. Ruten er 8,4 kilometer lang og anlagt, så den skulle være en god udfordring for MTB-ryttere. Der også en rute til mountainbike i Geelskov - den er på 4,5 km)

 

Find ruterne her: » Naturstyrelsen - Ud i Naturen (Søg på Mountainbike i Rudersdal Kommune)

 

Rudersdal

Kommune

Rudersdal Kommune

 

Kommunen udbyder et hav af aktiviteter for borgerne. Besøg deres hjemmeside for mere information

 

Besøg www.rudersdal.dk